Verzending en levering


Verzending

Gratis verzending in heel Nederland
Alle bestellingen vanaf 35 euro worden in Nederland gratis thuisbezorgd door PostNL. Je bestelling kan naar het factuuradres of een ander adres gestuurd worden. Geef voor een ander adres dan je factuuradres dit aan bij je bestelling in het veld ‘Opmerkingen’.

Verzending buitenland
Verzendkosten België en Duitsland
Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten vanaf € 5,95 (afhankelijk van formaat en gewicht van de bestelling). Je bestelling kan naar het factuuradres of een ander adres gestuurd worden. Geef voor een ander adres dan je factuuradres dit aan bij je bestelling in het veld ‘Opmerkingen’.

Verzendkosten Europa en daarbuiten
De verzendkosten voor bestellingen naar andere landen binnen Europa en daarbuiten wordt bepaald op basis van gewicht en bestemmingsland. Het bedrag van de verzendkosten zijn per mail opvraagbaar en zie je bij het afrekenen. Je bestelling kan naar het factuuradres of een ander adres gestuurd worden. Geef voor een ander adres dan je factuuradres dit aan bij je bestelling in het veld ‘Opmerkingen’.

 

Levertijd

De levertijd van producten binnen Nederland bedraagt 1 – 3 werkdagen, tenzij anders aangegeven en mits het product op voorraad is. Soms kan het zo zijn dat er toch een iets langere levertijd ontstaat. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie over het voorraadaantal van een gewenst product.