Ruilen en retourneren


Retourneren

Uiteraard hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. Is het door jou bestelde product niet helemaal naar wens is, dan helpen wij jou graag bij een nieuwe aankoop. Vind je op dit moment geen ander product, dan kun je jouw aankoop ontbinden binnen 14 dagen na ontvangst. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, terug. Kosten voor retourverzending zijn voor eigen rekening.

Uitgesloten van recht van retour zijn
Speciaal (volgens afspraak) op maat gemaakte producten en producten die zijn gebruikt of beschadigd.

Volg hiervoor de volgende procedure

  • Doe de bestelde producten in de verpakking en voeg daarbij de factuur en het ingevulde retourformulier. Zorg dat het pakket goed dicht zit.
  • Zet het retouradres op de doos. Het retouradres is Beansbag, Bonendaal 27, 7231 GD Warnsveld, Nederland (je kunt het retouradres gewoon op de doos vermelden, vergeet niet je eigen adres door te krassen). Frankeer de verzending voldoende.
  • Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvang je binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat je de producten hebt teruggestuurd.

 

Bedenktijd – Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van een modelformulier herroepingrecht. maar bent hiertoe niet verplicht.
Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.