Onderhoud van je Beansbag


Eerste gebruik van je tas

Regendruppels kunnen vlekken achterlaten op je leren tas. Om dit te voorkomen raden we je aan je tas voor het eerste gebruik in de spuiten met een onzichtbare waterproof spray. Hiermee bescherm je je tas tegen de regen.


Kleine lijntjes en krasjes

Leer is een natuurproduct dat gaat leven door dagelijks gebruik. Onze leren tassen worden mooier in de tijd. Kleine lijntjes, krasjes en kleurverschillen kunnen worden beschouwd als tekenen van goed gebruik. Wil je wat kleine lijntjes en krasjes weghalen? Poets stevig met je vingers over de plek en ze zullen verdwijnen. Is de plek wat hardnekkiger? Gebruik een haardroger. Verwarm de plek door de haardroger  zo’n 10-15 cm erboven houden (voel af en toe of het niet te heet wordt). De hitte verwarmt het ‘vet’ in het leer waarna je de kras weg kan poetsen met een zachte doek.


Vlekken

Heeft je tas van Beansbag toch wat minder mooie vlekken opgelopen? Probeer of je deze er af kunt krijgen door wat zachte groene zeep in een draaiende beweging op de vlek te wrijven. Haal de zeep er af en poets de plek met een zachte vochtige doek goed op.